Produktet
Tona

Qëllimi kryesorë i kompanis Sesco është që të sjellim tek klientët inovacione dhe trende më të reja botërore me produkte cilësore dhe kualitative.

Kompania SESCO në qendër të misionit të saj ka vendosur përmbushjen e kërkesave të konsumatorit, duke I sjellur atij inovacione dhe trende më të reja botërore me produkte cilësore dhe kualitative.

Kush jemi ne

Ne jemi këtu për një ambient të sigurtë dhe të lumtur,kualiteti dhe cilësia na dallon.

Ne jemi këtu për një ambient të sigurtë dhe të lumtur,kualiteti dhe cilësia na dallon.

Produkte të rekomanduara për ju

Kompania jonë është gati për t'iu ofruar çdo produkt që ju keni nevojë.

Kompania jonë është gati për t'iu ofruar çdo produkt që ju keni nevojë.

Rreth Kompanisë Tonë

Kompania Sesco është themeluar në vitin 1995 në qytetin e Prizrenit.

Kompania SESCO, në fillimet e saja veprimtari kryesore kishte shitjen e produkteve, projektimin dhe ndertimin e objekteve të ndryshme afariste.

2024
Viti i themelimit
0 +
Klient i lumtur
0
Punonjës profesional
0
Partner

Parteneret Tanë

Për ne, çdo klient është një partner afatgjatë.

Scroll to Top