Kompani lidere për shitje e cila ofron kualitet dhe shërbime te shkelqyera. Ju lutem na shkruani për çdo pyetje sygjerim që mund të keni rreth produkteve që ne ofrojm. Gjithmon do të kujdesemi për ju.

Ju mirëpresim.

Prizren Info

+383 44 255 233
+383 44 457 624
[email protected]
@sesco.ks

Prishtinë Info

+383 44 884 323
[email protected]
@sesco.ks

Shitja Ambulantive

+383 44 204 058
[email protected]
@sesco.ks

Prizren / Kosovë

Prishtinë / Kosovë